Osmanlı imparatorluğu

Hosgeldiniz !! Misafir
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 BALIK KÖFTESİ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aylinim köprülü
Kraliçe
Kraliçe
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 388
Yaş : 30
Nerden : BURSA
Tuttugu Takım :
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 14/07/08

MesajKonu: BALIK KÖFTESİ...   Ptsi Tem. 28 2008, 18:54

MALZEMELER

2 Palamut ya da 1 Torik Balığı

2 adet Kuru Soğan

2 dilim bayat Ekmek içi

3 adet Yumurta

10 sap Maydanoz

2 fincan Yağ

1 çay bardağı Un

Tuz, Karabiber



Temizlenmiş balıklar 1 adet soğanla birlikte haşlanır.

Balıklar sudan alınıp, etleri ayıklanır. Buna ıslatılıp, suyu sıkılmış ekmek içi, rendelenmiş 1 adet soğan, ince kıyılmış maydanoz, 1 yumurta, tuz ve karabiber eklenerek, yoğrulur. Yuvarlak köfteler halinde şekillendirilir.

Yuvarlak köfteler önce una sonra da çırpılımış iki adet yumurtaya bulanır. Sonra tavada kızartılır.

AFİYET OLSUN... Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!FreeStyLer!*
Admin

Admin
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 183
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 19/07/08

MesajKonu: Geri: BALIK KÖFTESİ...   Cuma Ağus. 08 2008, 22:47

Teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
BALIK KÖFTESİ...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Osmanlı imparatorluğu :: KADINLAR İÇİN :: Yemek Tarifleri Bölümü :: Balık yemekleri-
Buraya geçin: