Osmanlı imparatorluğu

Hosgeldiniz !! Misafir
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Sebzeli palamut...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aylinim köprülü
Kraliçe
Kraliçe
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 388
Yaş : 30
Nerden : BURSA
Tuttugu Takım :
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 14/07/08

MesajKonu: Sebzeli palamut...   Ptsi Tem. 28 2008, 17:43

Sebzeli palamut

Malzemeler:
1 adet orta boy palamut (takoz -yuvarlak- kesilmiş, iyi yıkanmış, suyu iyi alınmış),
1 adet patates (soyulmuş, yuvarlak doğranmış),
2 adet domates (soyulmuş, yuvarlak doğranmış),
1 adet dolmalık biber (çekirdeği çıkarılmış, küçük doğranmış),
1 su bardağı haşlanmış mantar (küçük doğranmış),
1 adet kuru soğan (küçük doğranmış),
4 yemek kaşığı sıvı yağ,
2 yemek kaşığı Tuzot

Yağlamış olduğunuz tepsiye, yuvarlak doğranmış patatesleri sırayla dizin. Palamutları da patateslerin üzerine dizip, küçük doğranmış mantarları, yuvarlak doğranmış domatesleri, çekirdeği çıkarılıp küçük doğranmış biberi ve Tuzot'u ilave edin. önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

AFİYET OLSUN... Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!FreeStyLer!*
Admin

Admin
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 183
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 19/07/08

MesajKonu: Geri: Sebzeli palamut...   Cuma Ağus. 08 2008, 22:49

Teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Sebzeli palamut...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Osmanlı imparatorluğu :: KADINLAR İÇİN :: Yemek Tarifleri Bölümü :: Balık yemekleri-
Buraya geçin: