Osmanlı imparatorluğu

Hosgeldiniz !! Misafir
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 SİRKELİ YAYIN BALIĞI...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aylinim köprülü
Kraliçe
Kraliçe
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 388
Yaş : 30
Nerden : BURSA
Tuttugu Takım :
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 14/07/08

MesajKonu: SİRKELİ YAYIN BALIĞI...   Ptsi Tem. 28 2008, 17:31

SİRKELİ YAYIN BALIĞI

1 Kilo yayın balığı
1 Çay kaşığı yenibahar
1 Bardak elma sirkesi
1 Çay kaşığı karabiber
3 Kaşık zeytinyağı
1 Çay kaşığı tarçın
1 Limon
6 Defne yaprağı
1 Çay kaşığı kimyon
Yeteri kadar tuz.

Yayın balığı ince parçalara bölündükten sonra bol suyla yıkanır. Bir tencereye yerleştirilir. Üzerine bir bardak elma sirkesi dökülür ve kimyon, yenibahar, karabiber, tarçın ve defne yaprağı konur. Orta ısıda suyunu çekinceye kadar pişirilir. Soğuduktan sonra etler parça parça alınır, derileri çıkarılır. Üzerine limonla çırpılmış zeytinyağı eklenerek servis yapılır...

AFİYET OLSUN... Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!FreeStyLer!*
Admin

Admin
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 183
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 19/07/08

MesajKonu: Geri: SİRKELİ YAYIN BALIĞI...   Cuma Ağus. 08 2008, 22:49

Teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
SİRKELİ YAYIN BALIĞI...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Osmanlı imparatorluğu :: KADINLAR İÇİN :: Yemek Tarifleri Bölümü :: Balık yemekleri-
Buraya geçin: