Osmanlı imparatorluğu

Hosgeldiniz !! Misafir
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 ALABALIK FIRIN KIZARTMASI...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aylinim köprülü
Kraliçe
Kraliçe
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 388
Yaş : 30
Nerden : BURSA
Tuttugu Takım :
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 14/07/08

MesajKonu: ALABALIK FIRIN KIZARTMASI...   Ptsi Tem. 28 2008, 17:30

ALABALIK FIRIN KIZARTMASI

4 Alabalık
1 Çay kaşığı kekik
2 Soğan
2 Defne yaprağı
1 Havuç
2 Çorba kaşığı domates salçası
Yarım demet maydanoz

Tencereye soğan, havuç doğrayıp, içine maydanoz, kekik, defne ve üstüne iki parmak geçecek kadar su koyunuz. Kapalı olarak orta ateşte yarım saat kaynatıp kaldırınız. Dört alabalığın solungaçlarını bozmadan çıkarınız. Özenle içlerini temizledikten sonra tuz ve biberleyip, üstü tereyağı ile yağlanmış tepsiye yatırıp süzülen suyu üstüne dökünüz. Biraz da domates salçası koyup fırına veriniz. Arasıra kaşıkla tepsinin kenarından suyunu alarak üzerine gezdiriniz. Piştiğinde sıcak servis yapınız...

AFİYET OLSUN...
Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!FreeStyLer!*
Admin

Admin
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 183
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 19/07/08

MesajKonu: Geri: ALABALIK FIRIN KIZARTMASI...   Cuma Ağus. 08 2008, 22:49

Teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
ALABALIK FIRIN KIZARTMASI...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Osmanlı imparatorluğu :: KADINLAR İÇİN :: Yemek Tarifleri Bölümü :: Balık yemekleri-
Buraya geçin: