Osmanlı imparatorluğu

Hosgeldiniz !! Misafir
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 KALKAN SOTE...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aylinim köprülü
Kraliçe
Kraliçe
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 388
Yaş : 30
Nerden : BURSA
Tuttugu Takım :
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 14/07/08

MesajKonu: KALKAN SOTE...   Ptsi Tem. 28 2008, 17:21

KALKAN SOTE

3 Yaprak jelatin
Yarım demet maydanoz kökü.
1 Kalkan
2 Havuç
2 Soğan
10 tane karabiber.

Kalkan temizlenip derin bir kaba konulduktan sonra üstünü örtecek kadar soğuk su doldurun. Daha sonra soğan, havuç ve maydanoz kökleri iri iri doğranıp içine atınız. Bir çay bardağı sirke ve karabiber, limon, jelatin ekleyerek ağır ağır haşlayın. Hafif ateşte 35 dakika pişirildikten sonra soğumaya bırakın. Servis yapılırken, Rus salatası, kereviz salatası ve limon ekleyiniz.

AFİYET OLSUN...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*!FreeStyLer!*
Admin

Admin
avatar

Aktiflik :
0 / 9990 / 999

Mesaj Sayısı : 183
Tecrübe :
100 / 100100 / 100

Ruh Halim :
Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time
Kayıt tarihi : 19/07/08

MesajKonu: Geri: KALKAN SOTE...   Cuma Ağus. 08 2008, 22:50

Teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
KALKAN SOTE...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Osmanlı imparatorluğu :: KADINLAR İÇİN :: Yemek Tarifleri Bölümü :: Balık yemekleri-
Buraya geçin: